Adakah anda merasa hampa atau frust yang laporan anda yang hebat yang anda hantar kepada supervisor anda dikembalikan kepada anda berlumuran dengan contengan merah (pembetulan)?

proofreading malaysia

Adakah anda kurang yakin dengan spellchecker komputer untuk mengesan kesilapan anda?Adakah dokumen anda perlu disemak oleh pihak ketiga sebab anda telah mengusahakannya untuk berminggu atau berbulan dan terlalu biasa untuk mencari kesalahan yang ada?

Kami boleh membantu menyelesaikan masalah anda. Pilih apa anda perlukan.

Gold Option – Proofreading ( RM 0.02 per word )
Checking for errors in spelling, grammar, and punctuation. Plus, light editing.

Platinum Option – Editing (RM 0.03 per word)
Gold Option +
restructuring sentence and/or paragraph, properly using language i.e. words to make the intended meaning clear and easily understood.

Yang mana nak dipilih?

Macam ni lah …

Kalau anda boleh menulis dengan English yang baik (dari segi struktur dan penggunaan bahasa) proofread je untuk membetulkan kesalahan grammar, salah ejaan, dan salah tanda baca.

Don’t worry – ‘editing’ ringan adalah free untuk pembetulan kecil (kurang daripada 20 patah perkataan dalam satu dokumen ditambah/dibuang).

Tetapi kalau dokumen anda memerlukan agak banyak pembetulan, pilihlah editing option.

Kontak

Kalau anda fikir yang kami dapat memperbaiki kualiti penulisan anda, jangan teragak-agak untuk hubungi kami menggunakan borang di bawah.